Manj svečk za manj grobov sodelovanje
Sredstva za zdravljenje 9-letnega Žiga, ki ima cerebralno paralizo, bomo prostovoljci zbirali pred vhodom v stavbo Mercatorja, in sicer v ponedeljek, 30. 10., med 9:00 in 12:00 ter 17:00 in 19:00, in torek, 31., med 9:00 in 12:00.
Vse informacije o delu občinskega sveta spremljajte na moji spletni strani in strani občinskih svetnikov SLS www.sls-smartno.si. Za vprašanja in pobude pa smo na voljo na sls.smartnoobpaki@gmail.com
Volitve 2010

V OO SLS Šmartno ob Paki smo na zadnjih lokalnih volitvah v volilno kampanjo vstopili pozitivno. Ni najbolj pomembno, kaj je bilo napačno narejenega ali nenarejenega, a zavedamo se, da so potrebni premiki. Tudi v glavah politikov. In to na bolje! Želimo si priložnosti za vse, ker nam za naš kraj Šmartno ni vseeno.

Na listi OO SLS Šmartno ob Paki so bili tako izvoljeni trije kandidati, in sicer Maja Ažman, Damijan Ločičnik in Klemen Slemenšek. Listo SLS je podprlo veliko število volivk in volivcev in to pomeni, da smo po številu svetnikov na drugem mestu. Z volitvami v občinski svet smo v OO SLS Šmartno ob Paki zadovoljni, saj smo v primerjavi s prejšnjim mandatom dobili svetnika več. Kljub dejstvu, da za župana Občine Šmartno ob Paki ni bil izvoljen naš kandidat Franc Fužir, pa ste volivci jasno pokazali, da se vas skoraj 46% s sedanjim vodenjem občine ne strinja. Ta tesen izid namreč kaže, da si skoraj polovica občanov želi sprememb pri vodenju občine in da bo župan moral še kako upoštevati njihovo sporočilo.