Manj svečk za manj grobov sodelovanje
Sredstva za zdravljenje 9-letnega Žiga, ki ima cerebralno paralizo, bomo prostovoljci zbirali pred vhodom v stavbo Mercatorja, in sicer v ponedeljek, 30. 10., med 9:00 in 12:00 ter 17:00 in 19:00, in torek, 31., med 9:00 in 12:00.
Vse informacije o delu občinskega sveta spremljajte na moji spletni strani in strani občinskih svetnikov SLS www.sls-smartno.si. Za vprašanja in pobude pa smo na voljo na sls.smartnoobpaki@gmail.com
Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.majaazman.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Maje Ažman.

 

Varovanje podatkov

Maja Ažman bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.majaazman.si razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Omejena odgovornost

Maja Ažman ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno z uporabo spletnih vsebin, ki se nahajajo na spletnem naslovu http://www.majaazman.si. Maja Ažman lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Omejene pravice uporabnikov

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.majaazman.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.