Manj svečk za manj grobov voščilo
Za Žiga smo zbrali 700 EUR. Hvala vsem!
Dobrodelna licitacija za varno hišo
Datum: 17.03.2018 Avtor: Administrator
Dobrodelna licitacija
Od četrtka, 15. marca, naprej poteka dobrodelna spletna licitacija olimpijskih predmetov Urške Žolnir in Lucije Polavder. Zbrana sredstva namenjamo varni hiši.

Lokalna društva v občini Velenje in Šmartno ob Paki smo pristopili k zbiranju sredstev za varno hišo Celje in Velenje. Ker je delovanje varne hiše in vse aktivnosti, ki potekajo v njej, odvisno od donacij, zbiramo tudi higienske pripomočke in hrano s podaljšanim rokom trajanja (moka, sladkor, olje itd.).

Od četrtka, 15. marca, naprej poteka dobrodelna spletna licitacija olimpijskih predmetov Urške Žolnir in Lucije Polavder - več v priponki ter dostop do FB dogodka.

Ob tem vas povabim, da po svojih močeh in želji, da otrokom in materam v varni hiši vsaj malo olepšamo težke trenutke, sodelujete v spletni licitaciji (klik na povezavo).

Vabljeni na zaključek dobrodelne namere v sredo, 21. marca, ob 18:00 v knjižnico Velenje, ko se bomo ob dnevu strpnosti na temo rejništva in nasilja v družini pogovarjali s slovensko olimpijko Lucijo Polavder.